oktober 24, 2019

Review Vtech Magische eenhoorn Mila

Wij mochten voor mamaplaats en familyblend deze super gave Magische make-up eenhoorn testen, wat wij ervan vonden? Lees snel verder!!

Wat was je eerste indruk van Mila?
Mila zat in een mooie grote doos wat er feestelijk uitzag, daarom was onze eerste indruk ook ontzettend leuk. Toen de meiden Mila zagen waren zij enthousiast en erg blij dat zij met de magische eenhoorn mochten spelen. Zoë had hem al weleens gezien in de winkel en vroeg toen of ze hem mocht kopen, maar op dat moment was dat geen optie. Om die reden was ze extra verrast toen het pakketje voor onze deur stond!

Wat vindt je kleintje van Mila?
Onze meiden vinden Mila geweldig, ze spelen er erg veel mee en vinden het bijzonder dat Mila praat, zingt en ook nog eens licht geeft. Toen haar gezicht ook nog eens bewoog waren de meiden helemaal blij. Mila is echt! Ondanks dat Zoë al vijf is en het liefst met echte make-up speelt vind ze Mila toch erg leuk. Voor Loïs is Mila idiaal om kleuren te leren terwijl ze Mila haar make-up aanbrengt. Spelend leren is bij Mila de juiste uitleg.

Wat vind je van de kwaliteit?
Mila zelf is erg groot en stevig, fijn voor als ze per ongeluk een keertje zou vallen. De accessoires die erbij zitten zijn wat minder stevig vind ik. Als hij het dan eenmaal doet werkt het super maar elke keer als de meiden ermee willen spelen moet ik toch even de kwast bekijken en uitvogelen hoe het werkt. Dat is jammer want dat is toch een stukje spel wat dan misloopt bij de meiden. Wat wij fijn vinden is dat de accessoires niet erg klein zijn waardoor kleinere kinderen er ook veel plezier aan kunnen beleven zonder dat dit minder veilig zou zijn.

Geeft het veel uitdaging / speelplezier?
Mila geeft zeker veel uitdaging en speelplezier, al moet ik eerlijk zeggen dat ik dat in eerste instantie niet had verwacht voor onze oudste dochter. Maar ook zij kan er uren mee spelen, praat tegen Mila en ze beleven samen veel avonturen. Mila heeft veel verschillende tekst waardoor het niet snel verveelt. Je kan de ogen, vleugels en eenhoorn in allerlei kleuren toveren en zelfs kleuren combineren dat is een uitdaging voor de kinderen.

Zou je Mila aanbevelen?
Ik zou Mila zeker aanbevelen omdat de kinderen er veel speelplezier mee zie beleven. Het is een uitdaging en kleinere kinderen leren zo ook nog eens kleuren. Daarnaast is Mila muzikaal en dat vind ik in de opvoeding erg belangrijk. Het is stevig speelgoed wat niet makkelijk kapot kan en de kleinere accessoires kunnen altijd apart gelegd worden en zijn niet perse nodig in het spel van Mila.

Voordelen
Zit goed en stevig in elkaar
Spelenderwijs leren
Ook voor ouder kindje nog steeds leuk

Nadelen
We moesten even uitvogelen hoe de make-up kwast werkt

Wil je ons review film zien op youtue? Klik dan hier!
Scorekaart
Gebruiksgemak
7.0
Verschillende functies
8.0
Design
10.0
Vermaak
9.0
Uitdaging
8.0
Kwaliteit
9.0
Kindvriendelijkheid
9.0

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *