april 8, 2020

De Oopsie heroes

De Oopsie heroes is een draadloos urine alarm voor kinderen met soms een Oopsie moment in de nacht. Het alarm helpt het kind in de nacht om alarm te geven wanneer de sensor vocht voelt. De sensor is gekoppeld aan een gratis app die je kan downloaden op je telefoon of tablet. Wanneer je kindje gaat slapen plak je de sensor met bijbehorende en bijgevoegde stickers aan de pyama of onderbroek van het kindje. De app maakt contact met de sensor, de app kan je instellen als wakker of slapend.

Onze dochter is zes jaar en is vanaf haar twee en halfjaar overdag zindelijk. Toen ze naar school ging kreeg zij snachts wat ongelukjes die we niet onder controle kregen. De kinderarts werd erbij gehaald en onze dochter werd doorgestuurd naar de poep en plaspoli. Helaas was dit voor onze dochter niet fijn, teveel aandacht werd er gelukt op ”het ongelukje” waardoor ze erg onzeker werd. Toen we de Oopsie heroes voorbij zagen komen hoopte we heel erg dat dit ons zou helpen. Andere plaswekkers zijn erg duur en worden bij onze zorgverzekering pas vanaf zeven jaar vergoed. Binnen drie weken had onze dochter geen ongelukjes meer en ging ze vol vertrouwen naar bed. We hoefde haar zelfs niet meer voor dat wij zelf gingen slapen nog even laten plassen. Ze slaapt nu eindelijk door van half acht tot half acht en we hebben een gelukkig kind vol zelfvertrouwen terug gekregen.
Wij raden de Oopsie heroes aan elke ouder aan, het werkt zo fijn en makkelijk dat elke ouder dit steuntje in de rug moet kunnen gebruiken!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *