oktober 5, 2019

Oud en nieuw in Disneyland Parijs

Op een regenachtige donderdag middag dachten Paul en ik na over leuke activiteiten tijdens oud en nieuw. Stiekem zat ik achter mijn laptop te zoeken naar prijzen over Disneyland Parijs, de prijs viel me mee dus voorzichtig bracht ik het over aan Paul. Wat zijn reactie was, lees je zo verder!

Zoals ik al schreef was ik erg nieuwsgierig naar de prijzen van Disneyland Parijs tijdens oud en nieuwe. De prijzen vielen mee dus bracht ik het voorzichtig over aan Paul. Het leek mij heerlijk om een paar dagen met ons gezin weg te gaan nog in kerstsferen. We boekte daarom een paar dagen weg naar jawel Disneyland Parijs !

Disneyland

We vertrokken op de nacht van 29 op 30 december, de kinderen hadden we in bed gelegd en hebben we rond 02.00 slapend proberen over te leggen in de auto. De auto was toen al gepakt met spullen zodat we daarna gelijk weg konden. Helaas was het idee van doorslapen er niet bij en werden alle drie de kinderen wakker. Geen probleem we maken er een feestje van! Onderweg was het erg mistig en zijn we een paar keer gestopt voor plaspauzes en om even te rekken en te strekken.

Rond 07.30 kwamen we aan bij ons hotel, het hotel dat we geboekt hadden was hotel Chayenne. We mochten pas om 15.00 onze kamer in maar checkte al wel in want dan konden we straks snel naar binnen voor een middagdutje. Bij de receptie was het erg druk maar gelukkig was er afleiding want Goofy stond ons op te wachten met een dikke knuffel. De kinderen waren dol enthousiast, ze wilde zo snel mogelijk naar het park want daar liepen nog meer Disneyfiguren.

Aangekomen in het park kwam de magie tot leven, wat bijzonder is Disneyland in kerstsferen. Overal hingen mooie lampjes, kerstbomen waren versierd en er klonk mooie warme muziek. We kregen extra magic time omdat we in een hotel slapen van Disney, dit betekend dat wij om 08.30 al in het park mochten. Dit mogen ook abonnementhouders maar parkgasten met een kaartje mogen er pas om 10.00 in. Zo konden we de attracties meepakken die normaal erg druk. Ook kon je een fastpass kopen maar dit vonden we eerlijk gezegd niet nodig.

Op oudjaarsdag was het heel bijzonder, er waren extra shows en we hebben heerlijk gegeten. Elke middag lieten we de kinderen even slapen en ook deze dag. Het park was open tot 01.00 en om 24.00 stond er een prachtige vuurwerkshow te wachten. Het was er erg druk, misschien eerlijk gezegd wel te druk. We hadden het geluk dat we een vierlingwagen bij hadden en daardoor stevig stonden want het was duwen en wringen. Maar de show was zo gigantisch mooi!! Het was echt een spetterende oud en nieuw met veel mooie herinneringen.

We hebben ontzettend genoten van 3 dagen Disneyland en 2 nachten slapen, we wilde eigenlijk langer blijven maar volgens mij wil je dat altijd. We vonden het zelfs zo leuk dat we in de mei vakantie weer zijn geweest.

Liefs,
Jony

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *