oktober 2, 2019

De top 5 leukste uitjes van Brabant met kinderen.

Met een jong gezin gaan wij regelmatig op pad, we hebben natuurlijk zo onze voorkeuren maar voor de afwisseling gaan we ook regelmatig naar iets anders opzoek. Ik heb daarom voor jullie onze top 5 uitjes gemaakt van Brabant.\

De Efteling,
Onze topper is toch wel echt te Efteling, we hebben er een abonnement en komen er toch zeker wel 3 keer per maand. Ik moet zeggen dat het best prijzig is maar dat hebben wij er wel voor over.
Het park is voor groot en klein en iedereen kan zichzelf vermaken.
Een entree ticket kost vanaf een leeftijd van 4 jaar €38,- als je hem online besteld is de ticket 2 euro goedkoper! Kinderen onder de 4 jaar zijn geheel gratis! Een weekend bosrijk kan ik je ook aanraden, wat een heerlijke sfeer geeft het park. Wil je meer informatie over de Efteling? Neem een kijkje op de website!


De Beekse Bergen.
Bij ons vlakbij toevallig en daarom ook een van onze beste uitstapjes. Een dierentuin met zoveel mogelijkheden. Door het park lopen kan maar je kan ook met je eigen auto een safaririt maken. Ook kan je met de bus mee of met de boot. Hoe cool is dat?!
Ook wij hebben hier een abonnement op. Ik vind de Beekse Bergen ook helemaal niet duur! Voor een entree ticket betaal je €23,- vanaf 10 jaar. Een kinderticket kost €21,50.
Ook heb je de mogelijkheid in de zomer om naar speelland te gaan. Dit is een grote recreatieplas met veel speelmogelijkheden, met het warme weer een perfect uitje! Wat ook leuk is dat je er je vakantie vieren kan, hoe leuk!! Voor meer informatie ga naar de website van de Beekse Bergen.

Monkeytown Breda
Wij gaan regelmatig in de winter of met slecht weer naar de Monkeytown, de kinderen kunnen daar even heerlijk uitrazen terwijl ik aan een kopje thee zit. Er zijn twee plaatsen waar de kinderen kunnen spelen op leeftijd gebonden. Echt een super idee vind ik!
Wel moet ik zeggen dat wij er op woensdagmiddag niet naar toe gaan, dan is het echt veel te druk! Een dag spelen in monkeytown kost je per kind €7,50 vanaf de leeftijd van 1 jaar. Wat ik leuk vind aan Monkeytown is dat ze een peutertarrief hebben voor maandag t/m vrijdag tot half 12 van 5 euro voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar. Helemaal geen duur uitje dus! Voor meer informatie kan je naar de website gaan van Monkeytown.

Kinderboederij MEK in Oosterhout
Dit is echt een super leuke kinderboederij met heel veel verschillende dieren en leuke buitenspeelmogelijkheden. In het voorjaar kan je heerlijk op het terras toekijken hoe de kinderen in een enorme zandbak zichzelf vermaken terwijl jij aan een lekker kopje koffie zit. MEK is van dinsdag t/m zondag  geopend de tijden kunnen per seizoen verschillen kijk daarvoor even op hun website. Ook een leuk weetje, het is een gratis uitje!

Pukkemuk in Dongen
Pukkemuk is een super leuk park met heel veel mogelijkheden!
– Een binnen en buitenspeeltuin.
– Een kinderboederij en dierenpark.
– Een boerensprookjesbos.
– Voor in de zomer een watersplash.
– Je kan er gaan kamperen.
Prijzen zijn verschillend met verschillende seizoenen. Je zit per kind vanaf 1 jaar voor een dagje uit tussen de €6,- en €9,50 incl. gekoeld water,ranja en onbeperkt speelplezier.
Ik heb er zelfs mijn vrijgezellenfeestje gehad dus er is zoveel mogelijkheden!
Voor meer informatie kan je naar de website gaan van Pukkemuk

Hopelijk hebben jullie wat aan mijn top 5 en gaan jullie nog leuke dagen beleven! Laat je even weten hoe je dag was en of je bekend bent met deze uitjes?


Liefs,
Jony

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.