mei 16, 2020

Essentiële oliën van Oil4happiness

Een tijdje geleden zag ik een oproep voorbij komen van Oils4happiness, zij was opzoek naar mensen die haar essentiële Oliën wilde testen. Mocht ik nou net de gelukkige zijn die uitgekozen werd voor een olie!

  Wat zijn essentiële oliën?


Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Elke olie heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook een eigen toepassing. Doordat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn, hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Zo worden ze ook professioneel ingezet door therapeuten in de vorm van aromatherapie. Essentiële oliën kunnen een positief effect hebben op het menselijk lichaam. Door de structuur van vluchtige, aromatische moleculen kunnen de oliën snel door de celmembranen heen dringen, kunnen ze bloed en weefsels passeren en de cellulaire functies verbeteren.

  Hoe kun je essentiële oliën gebruiken?
  Essentiële oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden: Plaatselijk, inwendig of aromatisch.

    Plaatselijk
    Ik mocht een roller testen van oils4happyiness, deze lieverd stuurde mij een slaaproller op om wat makkelijker in slaap te komen en mij meer te laten ontspannen voor het slapen, Ik kreeg dus via de post een heel fijn mooi glazen flesje met roller binnen. Alleen er naar kijken was al een feestje. Toen het gebruiken nog. Ik was al bekend met de oliën doormiddel van een disfusser maar het plaatselijk gebruiken had ik nog nooit gedaan en met mijn gevoelige uit vond ik dat best een beetje spannend! Maar ik heb deze roller nu inmiddels twee weken en mijn huid is juist heel zacht geworden op de plaatsen waar ik het smeer. Dat zijn achter mijn oren en mijn polsen.

   Wat ik ervan vond?
   Ik ben werkelijk waar heel erg blij met de roller, door mijn burnout klachten slaap ik erg slecht! Een normale nacht is voor mij twee a drie uur slapen en dan heb ik echt geluk. Met mijn galaxy fit horloge controleer ik ook elke ochtend even hoe mijn slaap daadwerkelijk was. En ja dat is nie zo veel hihi.
   Sinds ik de roller gebruik slaap ik een stukje meer met een normale slaapcyclus. Deze olie laat mij natuurlijk niet ineens tien uur slapen maar laat mij wel in een diepere slaap komen en een langere slaap zonder veel wakker te worden. Mijn slaap is nu inmiddels tussen de vier en zeven uur.

   Raad ik het aan?
   Zoals jullie het kopje hierboven konde lezen ben ik reuze blij met mijn roller en raad ik het ook iedereen aan. Mocht je een roller dan toch spannend vinden kan je ook altijd doormiddel van een disfusser een essentiële olië bestellen bij oils4happiness .

   Veel liefs Jony

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *